Wij zijn wisch

WISCH beschikt over meer dan 20 jaar aan ervaring in webdevelopment. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die er naar uitkijken om aan de slag te gaan en jou te helpen je doelen te verwezenlijken met behulp van een website of webshop.

Onze benadering is persoonlijk, professioneel en doelgericht. Samen met jou gaan we op zoek naar het complete plaatje dat het beste past bij jou en jouw situatie.

Persoonlijk, professioneel en praktisch

Waar staat WISCH voor

Service!

De naam 'Website Services' spreekt voor zich: wij zijn er om je uitgebreid van dienst te zijn, precies op de manier die het beste bij jouw behoeften aansluit. We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en daar gaan we heel ver in!

Praktisch pragmatisch

Onze aanpak is pragmatisch: wij verkopen geen gebakken lucht maar richten ons op concrete oplossingen die jou verder helpen. Als we zelf de benodigde expertise niet in huis hebben, zijn we daar eerlijk en transparant over. Het gaat ons om een gedegen dienstverlening waar jij daadwerkelijk iets aan hebt.

Oprechte samenwerking

De mooiste projecten ontstaan uit een gelijkwaardige samenwerking. We voeren niet blindelings uit, maar denken in alle stadia met je mee. WISCH is eerlijk, transparant, en kritisch. En we staan altijd open voor feedback.

Ws Transparant 001 Tr

Wilbert  Schaapman

Oprichter WISCH

Wilbert Schaapman raakte begin jaren 2000, ten tijde van de opkomst van het internet, gefascineerd door de mogelijkheden van deze nieuwe digitale wereld. Naast zijn baan als projectmanager begon hij aan de zijlijn met het ontwikkelen van websites. Zijn nevenactiviteit groeide gestaag uit tot een volledig ontwikkeld web service bureau. De combinatie van websiteontwerp en -realisatie in nauwe samenwerking met klanten biedt hem veel voldoening. Hij is voortdurend op zoek naar de ideale mix van creativiteit, techniek en persoonlijke interactie.

Onze klanten

WISCH is gevestigd in Wageningen en wij bedienen een gevarieerde klantenkring bestaande uit zzp'ers, grote en kleine bedrijven, scholen, kerken, verenigingen en stichtingen. Onze klanten komen uit heel Nederland en iedere klant is voor ons uniek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Veel klanten gaan een langdurige relatie met ons aan. Bij WISCH kun je rekenen op een betrouwbare partner die jouw zakelijke doelen en ambities serieus neemt en samen met jou werkt aan duurzaam succes.

Trends & ontwikkelingen

De ontwikkelingen binnen het domein van webdesign volgen elkaar in rap tempo op. Om up-to-date te blijven met de laatste trends en innovaties, bezoeken we frequent gespecialiseerde evenementen zoals WordCamp NL en WordCamp EU. Daarnaast onderhouden we actief contact met collega's in het vakgebied. Op deze manier garanderen we dat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente technologieën, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Meer dan 300 website projecten

Meer dan 20 jaar ervaring

Klanten beoordelen ons met 5 sterren op Google review